Knihovna obsahuje přehrané skladby, tři aktivní skladby Studio a cvičební verze, které jste výslovně uložili. Otevřete Knihovnu z Transpose.
Nedávné

To jsou skladby, které si Transpose zapamatoval na tomto zařízení. Kliknutím na název nebo obrázek skladbu znovu otevřete. Aktivní skladba Studio se otevře v Side; jiná skladba s běžnými ovladači Transpose.
Které skladby se zde objeví, záleží na Nastavení → Pamatovat změny:
- Pro každou skladbu pamatuje její vlastní úpravy.
- Pro všechny skladby používá také obecné volby pitch, rychlosti a ladění jako výchozí bod pro další skladbu.
- Neukládat nepřidává nové skladby do Nedávných.
Nedávné jsou uložené lokálně na tomto zařízení. Odebrání položky z Nedávných nesmaže uloženou verzi ani neuvolní místo Studio. Použijte Uložit, pokud chcete cvičební verzi vědomě uchovat na účtu.
Studio
Skladby Studio
Když používáte tři zahrnuté skladby Studio, zobrazují se nahoře v Uložených. Můžete je tak přímo otevřít a vidět, která tři místa jsou obsazená. Tento samostatný seznam není potřeba a zůstává skrytý, pokud máte neomezené Studio.
Místo Studio zachovává přístup k dalším nástrojům pro danou skladbu. Není to uložená cvičební verze. Chcete-li vědomě zachovat smyčky, klipy, poznámky a zvukové nastavení, použijte Uložit.
Uložené

Přihlaste se a uvidíte cvičební verze, které jste na účtu zachovali pomocí Uložit. Jsou uspořádané do seznamů v Uložených. Otevřete verzi a pokračujte ve cvičení s jejím přesným nastavením.
Uložená skladba se automaticky nestává jednou ze tří skladeb Studio. Pro další nástroje Studia ji znovu vyberte jako skladbu Studio nebo použijte neomezené Studio. Pitch, rychlost a smyčky zůstávají zdarma pro každou skladbu.
Pokud uložená skladba není aktivní skladbou Studio, můžete:
- Zvolit Přidat do Studia a případně rozhodnout, kterou současnou skladbu Studio nahradit. Vybraná uložená verze se pak otevře se svým nastavením.
- Zvolit Otevřít v Compact, čímž otevřete zdroj s běžnými nástroji Transpose bez obsazení místa Studio. Uložená verze Studio zůstane v knihovně.
Můžete zachovat několik cvičebních verzí jedné skladby, například pomalou a v plné rychlosti. Všechny patří ke stejné skladbě a dohromady využívají nejvýše jedno místo Studio.
Akce uložené verze umožňují změnit název, přesunout ji do jiného seznamu nebo tuto verzi odebrat. Výměna skladby Studio nemaže její uložené verze. Knihovnu uspořádejte pomocí seznamů a pomocí Uložit aktualizujte pozdější změny nebo je uchovejte jako novou verzi.
Seznamy
Seznamy seskupují uložené skladby. Vytvořte si například jeden pro příští lekci a druhý pro svůj repertoár.
- Přihlaste se a otevřete Uložené v knihovně postranního panelu.
- Při ukládání skladby vyberte nebo vytvořte seznam. Uloženou skladbu můžete později přesunout do jiného seznamu.
- Rozbalujte či sbalujte seznamy a řaďte je podle názvu nebo data.
- Své seznamy kdykoli přejmenujte.
Smazání vlastního seznamu přesune jeho skladby do výchozího seznamu, takže zůstanou uložené. Smazání skladby je samostatná akce. Výchozí seznam je vždy dostupný.