StudioSide
میخواهی کسی همان بخش را تمرین کند یا تنظیماتت را به کار ببرد؟ آهنگ را در Studio باز کن و اشتراکگذاری را کنار عنوان در پنل کناری کلیک کن. اگر خواسته شد وارد شو و لینک را کپی کن.
طرف مقابل چه دریافت میکند؟
لینک شامل تنظیمات همان لحظه است. تغییرات بعدی خودکار ظاهر نمیشوند. گیرنده لینک را باز میکند، باز کردن منبع را انتخاب میکند و Transpose را به همان آهنگ وصل میکند تا تنظیمات اعمال شوند.
خود موسیقی فرستاده نمیشود. برای فایل شخصی تو، گیرنده هم به یک کپی نیاز دارد.
امکانات Studio برای گیرنده
لینک تنظیماتت را منتقل میکند، اما به گیرنده دسترسی Studio نمیدهد و خودکار یکی از جایگاههایش را مصرف نمیکند. برای استفاده از امکانات Studio اشتراکی مثل کلیپها، فرمنت و Vocal Reducer، گیرنده باید همان آهنگ را در میان آهنگهای Studio فعال خودش داشته باشد یا Studio نامحدود داشته باشد. شرایط معمول منبع و دستگاه همچنان برقرارند.
هر کسی لینک را داشته باشد میتواند اطلاعات اشتراکی را ببیند. فعلاً نمیتوانی لینک را بعداً باطل کنی.