StudioSide
רוצה שמישהו יתרגל את אותו קטע או ישתמש בהגדרות שלך? פתח את השיר ב-Studio ולחץ שתף לצד הכותרת בפאנל הצד. התחבר אם תתבקש והעתק את הקישור.
מה האדם האחר מקבל?
הקישור מכיל את ההגדרות באותו רגע. שינויים מאוחרים יותר לא מופיעים אוטומטית. הנמען פותח את הקישור, בוחר פתח מקור ומחבר את Transpose לאותו שיר כדי להחיל את ההגדרות.
המוזיקה עצמה לא נשלחת. לקובץ משלך, הנמען צריך גם עותק.
יכולות Studio לנמען
הקישור מעביר את ההגדרות, אך לא מעניק לנמען גישה ל-Studio ולא משתמש אוטומטית באחד המקומות שלו. לשימוש ביכולות Studio משותפות, כמו קליפים, פורמנט ו-Vocal Reducer, הנמען צריך את אותו שיר כאחד משירי Studio הפעילים שלו, או Studio ללא הגבלה. דרישות המקור והמכשיר הרגילות עדיין חלות.
כל מי שיש לו הקישור יכול לראות את המידע המשותף. כרגע אי אפשר לבטל את הקישור לאחר מכן.