StudioSide
Искаш някой да упражнява същия откъс или да използва твоите настройки? Отвори песента в Studio и щракни върху Сподели до заглавието в страничния панел. Влез, ако бъдеш подканен, и копирай връзката.
Какво получава другият човек?
Връзката съдържа настройките ти в този момент. По-късни промени не се появяват автоматично. Получателят отваря връзката, избира Отвори източника и свързва Transpose със същата песен, за да приложи настройките.
Самата музика не се изпраща. За собствен файл получателят също се нуждае от копие.
Studio функции за получателя
Връзката прехвърля настройките, но не дава Studio достъп на получателя и не използва автоматично негово място. За да използва споделени Studio функции, като клипове, формант и Vocal Reducer, получателят трябва да има същата песен като една от собствените си активни Studio песни или неограничено Studio. Обичайните изисквания за източник и устройство остават в сила.
Всеки с връзката може да види споделената информация. В момента не можеш да отмениш връзката по-късно.