Transpose Transpose
Visi vadovai

Bendrinti

Sukurk arba atverk nuorodą į dainos nustatymus.

StudioSide

Nori, kad kas nors praktikuotųsi tą pačią atkarpą ar naudotų tavo nustatymus? Atverk dainą Studio ir šoniniame skydelyje prie pavadinimo spustelėk Bendrinti. Jei paprašoma, prisijunk ir nukopijuok nuorodą.

Ką gauna kitas žmogus?

Nuorodoje yra to momento nustatymai. Vėlesni pakeitimai automatiškai neatsiranda. Gavėjas atveria nuorodą, pasirenka Atidaryti šaltinį ir prijungia Transpose prie tos pačios dainos, kad pritaikytų nustatymus.

Pati muzika nesiunčiama. Jei tai tavo failas, gavėjui irgi reikės jo kopijos.

Studio funkcijos gavėjui

Nuoroda perduoda nustatymus, bet nesuteikia gavėjui Studio prieigos ir automatiškai nenaudoja jo vietų. Norėdamas naudoti bendrinamas Studio funkcijas, pavyzdžiui, klipus, formantę ar Vocal Reducer, gavėjas turi turėti tą pačią dainą kaip vieną iš savo aktyvių Studio dainų arba neribotą Studio. Įprasti šaltinio ir įrenginio reikalavimai vis dar galioja.

Kiekvienas, turintis nuorodą, gali peržiūrėti bendrinamą informaciją. Šiuo metu nuorodos vėliau atšaukti negalima.