Transpose Transpose
Alla guider

Konto

Logga in, logga ut och använd Transpose på flera enheter.

Studio

Du kan använda Transpose och dina tre Studio-låtar utan konto. När du loggar in kan du spara dina övningsinställningar eller fortsätta på en annan enhet.

Logga in med Google

Kontokortet i Inställningar med inloggning och Studio-åtkomst

Öppna Inställningar och välj att logga in med Google. Om du väljer Spara när du är utloggad ber Transpose dig att logga in först. Sedan kan du fortsätta spara.

Vad sparas?

Välj själv Spara för att behålla inställningarna tillsammans med en låt. Inloggningen i sig sparar inte ändringar automatiskt och startar ingen provperiod.

På en annan enhet

Logga in med samma Google-konto för att hitta dina sparade låtar och använda samma tre Studio-låtar. Vid första inloggningen kopplas dina valda Studio-låtar till kontot; en annan enhet använder samma val.

Att logga ut eller installera om ger dig inte fler låtar eller ytterligare ett byte. Använder du egna ljud- eller videofiler behöver du ha filerna även på den andra enheten.