Studio
Log in met Google om nummerinstellingen op te slaan, te delen en via hetzelfde account op andere apparaten te openen.
Inloggen met Google

Open Instellingen en kies inloggen met Google. Kies je Opslaan terwijl je nog niet bent ingelogd, dan vraagt Transpose je eerst om in te loggen. Daarna kun je verder met opslaan.
Wat wordt er bewaard?
Kies zelf Opslaan om je instellingen bij een nummer te bewaren. Inloggen slaat je wijzigingen niet automatisch op.
Op een ander apparaat
Log in met hetzelfde Google-account. Je vindt dan je opgeslagen nummers terug en gebruikt dezelfde drie Studio-nummers. Bij je eerste login worden je gekozen Studio-nummers aan je account gekoppeld; een volgend apparaat neemt die keuze over.
Uitloggen of opnieuw installeren geeft geen extra nummers of een nieuwe wissel. Gebruik je eigen audio- of videobestanden, dan moet je die ook op het andere apparaat beschikbaar hebben.