Studio
Transpose ir tris savo Studio dainas gali naudoti be paskyros. Prisijungęs gali išsaugoti pratybų nustatymus arba tęsti kitame įrenginyje.
Prisijunk su Google

Atverk Nustatymai ir pasirink prisijungimą su Google. Jei atsijungęs pasirenki Išsaugoti, Transpose pirmiausia paprašo prisijungti. Tada gali tęsti išsaugojimą.
Kas išsaugoma?
Pats pasirink Išsaugoti, kad išlaikytum nustatymus prie dainos. Vien prisijungimas automatiškai neišsaugo pakeitimų ir nepradeda bandomojo laikotarpio.
Kitame įrenginyje
Prisijunk su ta pačia Google paskyra, kad rastum išsaugotas dainas ir galėtum naudoti tas pačias tris Studio dainas. Pirmas prisijungimas susieja pasirinktas Studio dainas su paskyra; kitame įrenginyje naudojamas tas pats pasirinkimas.
Atsijungimas ar pakartotinis įdiegimas nesuteikia papildomų dainų ar dar vieno pakeitimo. Jei naudoji savo garso ar vaizdo failus, tų failų reikės ir kitame įrenginyje.