Studio
אפשר להשתמש ב-Transpose ובשלושת שירי Studio ללא חשבון. התחברות עוזרת לשמור את הגדרות התרגול או להמשיך במכשיר אחר.
התחברות עם Google

פתח הגדרות ובחר להתחבר עם Google. אם תבחר שמור כשאינך מחובר, Transpose יבקש שתתחבר קודם. לאחר מכן תוכל להמשיך לשמור.
מה נשמר?
בחר בעצמך שמור כדי לשמור הגדרות עם שיר. התחברות לבדה לא שומרת שינויים אוטומטית ולא מתחילה תקופת ניסיון.
במכשיר אחר
התחבר עם אותו חשבון Google כדי למצוא את השירים השמורים ולהשתמש באותם שלושה שירי Studio. ההתחברות הראשונה מקשרת לחשבון את שירי Studio שבחרת; המכשיר האחר מאמץ את הבחירה הזו.
התנתקות או התקנה מחדש לא מעניקות שירים נוספים או החלפה נוספת. אם אתה משתמש בקובצי שמע או וידאו משלך, תצטרך אותם גם במכשיר האחר.