StudioSide
Har du förberett en låt för övning? Spara inställningarna så att du senare kan återvända till samma loopar, klipp och justeringar. Det kan du göra för en låt du använder i Studio.
Spara
- Öppna låten i sidopanelen och klicka på Spara bredvid titeln.
- Logga in med Google om du blir ombedd.
- Namnge övningsversionen, välj en lista om du vill och bekräfta.
Du hittar låten under Sparade i biblioteket.
Uppdatera eller skapa en ny version
Har du redan sparat låten? Välj Uppdatera befintlig version för att ersätta den versionen. Välj Spara som ny version för en separat version, till exempel långsam övning och full hastighet. Båda hör till samma Studio-låt.
Ändringar sparas inte automatiskt hela tiden. Gör dina justeringar innan du öppnar Spara: fönstret sparar inställningarna som de var när det öppnades.
Du sparar övningsinställningarna, inte ljud- eller videofilen. Se spara till kontot för att använda dem på en annan enhet.
På andra enheter
Spara behåller övningsinställningarna i ditt Transpose-konto. Logga in med samma konto på en annan enhet för att hitta dem igen.
Det här följer med
Sparade markörer, klipp, anteckningar, stämning och ljudjusteringar stannar hos låten. Välj Spara igen för att behålla senare ändringar.
Det här behöver du på den andra enheten
Själva musiken överförs inte. En video eller låt på nätet måste fortfarande vara tillgänglig. För en egen fil väljer du filen igen på den andra enheten och låter webbläsaren öppna den.
Förberedda sång- och instrumentspår och analysresultat överförs inte heller. Transpose kan förbereda dem igen på den andra enheten.
Senaste är historiken på den här enheten. Använd Spara för att uttryckligen behålla något. Sidopanelens layout sparas separat via webbläsarsynkroniseringen.