StudioSide
آهنگ را برای تمرین آماده کردهای؟ تنظیماتت را ذخیره کن تا بعداً به همان لوپها، کلیپها و تغییرات برگردی. این کار برای آهنگی که در Studio استفاده میکنی ممکن است.
ذخیره

- آهنگ را در پنل کناری باز کن و ذخیره را کنار عنوانش کلیک کن.
- اگر خواسته شد با Google وارد شو.
- برای نسخهٔ تمرین نام بگذار، در صورت تمایل فهرست انتخاب کن و تأیید کن.
آهنگ را زیر ذخیرهشده در کتابخانه پیدا کن.
بهروزرسانی یا ساخت نسخهٔ دیگر
آهنگ را قبلاً ذخیره کردهای؟ برای جایگزینی همان نسخه بهروزرسانی نسخه موجود را انتخاب کن. برای نسخهٔ جداگانه، مثل تمرین آهسته و سرعت کامل، ذخیره به عنوان نسخه جدید را انتخاب کن. هر دو متعلق به همان آهنگ Studio هستند.
تغییرات بهطور پیوسته خودکار ذخیره نمیشوند. قبل از باز کردن ذخیره، تنظیماتت را انجام بده: پنجره تنظیمات را همانطور که لحظهٔ باز شدن بودهاند ذخیره میکند.
تنظیمات تمرین را ذخیره میکنی، نه فایل صوتی یا ویدیویی را. برای استفاده روی دستگاه دیگر، ذخیره در حساب را ببین.
روی دستگاههای دیگر
ذخیره تنظیمات تمرینت را در حساب Transpose نگه میدارد. با همان حساب روی دستگاه دیگر وارد شو تا دوباره پیدایشان کنی.
چه چیزی همراهت میآید
نشانگرها، کلیپها، یادداشتها، کوک و تنظیمات صدای ذخیرهشده همراه آهنگت میمانند. برای نگه داشتن تغییرات بعدی دوباره ذخیره را انتخاب کن.
روی دستگاه دیگر به چه نیاز داری
خود موسیقی منتقل نمیشود. ویدیو یا آهنگ آنلاین باید هنوز در دسترس باشد. برای فایل خودت، همان فایل را روی دستگاه دیگر دوباره انتخاب کن و به مرورگر اجازهٔ باز کردنش را بده.
بخشهای آمادهشدهٔ آواز و ساز و نتایج تحلیل هم منتقل نمیشوند. Transpose میتواند روی دستگاه دیگر دوباره آمادهشان کند.
اخیر شامل آهنگهایی است که Transpose تنظیماتشان را به خاطر سپرده است. برای نگه داشتن نسخهٔ تمرین در حسابت، ذخیره را انتخاب کن.