Nahoře v okně Transpose zobrazuje lišta skladby název skladby, ke které je Transpose připojený. Ikona vlevo ukazuje web, například YouTube. Máte-li otevřených více hudebních stránek, zkontrolujte název.
Pomocí ikony Playeru vedle názvu otevřete podporovanou skladbu z YouTube, Vimeo nebo SoundCloudu v Transpose Playeru. Tlačítko je dostupné v okně Transpose i v postranním panelu.
Studio
Při používání skladby Studio v okně Transpose se vedle názvu objeví Studio. Z tohoto okna můžete také zkontrolovat aktivní nastavení Studia a zastavit hrající klip.

Kliknutím na název skladby nebo šipku vpravo rozbalíte lištu skladby.

- Aktivní zvukové nastavení: podívejte se, které efekty Studia jsou zapnuté: Stem Mix s vybraným partem a hodnotou mixu, EQ a Formant. V příkladu je zpěv potlačený a Formant nastavený na +10.
- Hrající klip: uvidíte název aktivního klipu. Pomocí Zastavit klip zastavíte jeho přehrávání.
- Resetovat zvuk: vrátí zvukové nastavení na výchozí hodnoty.
- Spravovat skladby Studio: zobrazí tři vybrané skladby Studio a umožní jednu vyměnit, až je výměna dostupná. Tlačítko se zobrazí, pokud je skladba jednou ze tří zahrnutých skladeb Studio.
- Otevřít Studio v Side: otevře stejnou skladbu Studio v postranním panelu pro práci se všemi ovladači, klipy a časovou osou.
U skladby, kterou jste ve Studiu ještě neotevřeli, nabízí tato oblast Otevřít ve Studiu. Šipkou lištu skladby zase sbalíte.
StudioSide
Player, Uložit a Sdílet jsou vedle názvu skladby. Tečka vedle názvu znamená, že jste upravili zvukové nastavení.

Kliknutím na název skladby nebo šipku zobrazíte zvukové úpravy.

- Zvukové úpravy: štítky ukazují změněná nastavení, například Transpozici, Pitch, Rychlost, ladění a aktivní efekty. Stem Mix zobrazuje vybraný part a hodnotu mixu.
- Resetovat zvuk: po potvrzení obnoví zvuková nastavení. Aktivní smyčka, klip nebo odpočítávání v Side pokračuje. Hlasitost, značky, uložené klipy a poznámky zůstanou. Viz Reset.
- Uložit: uchová cvičební nastavení této skladby. Přečtěte si o ukládání.
- Sdílet: sdílí skladbu a cvičební nastavení prostřednictvím odkazu. Přečtěte si o sdílení.
Pokud vás ukládání nebo sdílení vyzve k přihlášení, přihlaste se.